Annons:

Travel Education Centre fortsätter att satsa 2021

Kvalitetsauktorisering och stort studentengagemang har gett fina resultat för TEC (Travel Education Centre). MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolan) har högsta förtroende för skolan och förnyar samtliga utbildningsstarter till 2021. Det gör att skolan fortsatt erbjuder 7 YH-utbildningar på tre orter, enligt ett pressmeddelande.

TEC befäster sin position som marknadsledande på yh-utbildningar inom turism, möten, event och besöksnäringen. Tisdagen den 19 januari meddelade MYH att de beviljar TECs samtliga nya startomgångar 2021.

Det innebär det att till hösten 2021 bänkar sig totalt 14 klasser i de tre orterna. Alla YH-utbildningar hos TEC är distanssäkrade, kostnadsfria och berättigar till CSN.

Ingen total överraskning

Den glädjande beskedet kom dock inte som en total överraskning eftersom Travel Education Centre medvetet satsar på en kontinuerlig kvalitetsförbättring. De senaste årens höga resultat i student-utvärderingarna har visat att man är på helt rätt väg.

– Den stora tilldelningen är ett kvitto på att utbildningarna vi tar fram i nära samarbete med branschföretagen är extremt relevanta. Tillsammans har vi ringat in de stora framtida rekryteringsområdena och kommer utbilda våra studerande i branscher där de i framtiden kommer vara efterfrågade, säger Lotta Sand, verksamhetschef på Travel Education Centre i ett pressmeddelande. Extra glada är vi att nu kunna starta vår resekonsultutbildning i Malmö med hela IATA diplomeringen inkluderad i kursplanen.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024