Annons:

Ulricehamn Ski Center fullbokat hela vecka 7

Intresset för Ulricehamn Ski Center fortsätter att vara stort. Skidanläggningen har nått maxantalet och har fullbokat alla dagar, måndag–söndag, under vecka 7, enligt ett pressmeddelande.

– Intresset har varit större än vad vi hade räknat med inför säsongen, med tanke på omständigheterna. Vi rekommenderar därför alla som vill besöka oss att förboka liftkort i god tid för att säkra en plats, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center i ett pressmeddelande.

Ulricehamn Ski Center har vidtagit flera åtgärder för att säkerställa att gästernas besök blir så tryggt som möjligt. En av åtgärderna är ett maxtak för antalet besökare.

– Det är många som vill komma hit och på grund av corona har vi infört ett maxtak i år. Det innebär att det är en hel del som tyvärr inte hinner boka innan det är fullbokat. Vi önskar så klart att vi kunde ta emot alla som vill komma hit, men vi befinner oss i speciella tider och vi måste anpassa oss efter situationen.

För att säkra en plats krävs det att gästerna förbokar liftkort på Ulricehamn Ski Centers hemsida, vilket även gäller för hyrutrustning.

– I skiduthyrningen har vi i år tidsbokning för att undvika trängsel i lokalen. Det innebär att gästen bokar en specifik uthämtningstid på vår hemsida. Då det bara finns ett visst antal platser och tider är det viktigt att man bokar utrustning i samband med liftkortsbokningen för att undvika att den ena av dem blir fullbokad.

Även på Ulricehamn Ski Centers systeranläggningar Vallåsen och Kungsberget har Branäsgruppen infört begränsningar av antalet besökare som en följd av coronarestriktioner. På Branäsgruppens största och Sveriges fjärde största skidanläggning, Branäs, planeras det dock inte för någon begränsning. Anläggningen har övervägande boendegäster och få dagsgäster och med den stängda norska och danska gränsen är antalet gäster automatiskt lägre.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024