Annons:

Annons:

Vischan krossar storstäderna i sommar

Stadsturism går på knäna: ”Vi har det bättre än Stockholm” Evenemangsförbudet och oro för smittspridning är ett hårt slag mot storstädernas turismnäring den här sommaren. Allra värst tycks läget vara i Stockholm där hotellbeläggningen i juni ligger på 15 procent mot 75 procent i fjol, enligt Stockholms handelskammares siffror. – Vi har det bättre än Stockholm, men det verkar som att storstäderna inte är där turisterna flockas i år, säger Anna Wittgren på Malmö turism.

En kommentar

  1. Erik: Inte helt förvånande kanske. När storstäderna inte kan erbjuda det som vanligtvis lockar familjer och turister så åker man helt enkelt inte dit. Då spenderar man hellre sin ledighet på mindre ort. Att nöjesparker osv inte tilläts öppna bidrog mycket till storstädernas fall. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.