Annons:

Premium

¾-dels ABBA träffade sina avatarer

Abba Voyage har blivit en stor succé i London, där konkurrensen ändå är mördande. För att fira föreställningens ettårsjubileum och att nu har den sålt 1,3 miljoner biljetter var tre av fyra ABBA-medlemmar själva på plats. Text: Janne Sundling

“Det tog sju år och 175 miljoner dollar att utveckla tekniken och bygga arenan”

Det är digitala avatarer av de fyra Abba-iterna som finns på scenen i London. I helgen kunde de runt 3 000 i publiken få se de tre av de riktiga medlemmarna dyka upp på scenen; Benny Anderson, Björn Ulvaeus och Anni-Frid (Frida) Lyngstad var på arenan på lördagskvällen för att fira ettårsdagen av den fenomenalt framgångsrika showen, Abba Voyage.

Föreställningen har förlängts till att gå i London-arenan fram till maj 2024. Det finns rapporter om en världsturné, och Ulvaeus har föreslagit att kopior av den specialbyggda arenan skulle kunna konstrueras i Asien (Singapore), Australien och Nordamerika (Las Vegas).

The Guardian träffar Kim Smith, som hade rest från Portsmouth för att se showen med sin dotter Lucy som en 62-årsfest, och det var en känslomässig upplevelse. 

”Det tog mig 40…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium!

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium