Annons:

Annons:

Air India-piloter täckte fönstret med tidningar

Air India har hamnat i blåsväder efter att det uppdagats att piloter använt tidningspapper för att stänga ute solen under flygningar.

En pilot som skulle börja flyga för Air India fick en chock när han besökte sin nya arbetsgivare. Hans blivande kollegor hade täckt fönstren med tidningar för att stänga ute solen under flygningarna, skriver New York Times.


– Det var ett gulaktigt ljus i cockpit av ljuset som trängt igenom tidningspappret. Men det här var normalt för Air India, säger piloten Bob Haygooni till tidningen.

Haygooni, som kom från United Airlines, hade aldrig sett något liknande under sina år som pilot. Intervjuer med över ett dussintal andra erfarna piloter, som anställts av Air India för att flyga internationella rutter, beskriver ett flygbolag med stora problem. Air Indias passagerarantal har minskat kraftigt på grund av förseningar och rykte om dålig service. Flygbolaget, som tidigare var Indiens största, har blivit förbipasserat av Jet Airways, Kingfisher och IndiGo. Air India har nu mindre än 15 procent av landets inrikestrafik. Förra året förlorade bolaget över en miljard dollar, cirka 6,2 miljarder kronor, och alltfler kräver nu att den indiska staten ska sälja flygbolaget.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018