Annons:

Gustafson, Clemens och Lundmark nominerade till Årets chef

Richard Gustafson, Christian Clemens eller John Lundmark? Det är de tre nominerade cheferna till klassen Årets Chef i Grand Travel Award 2013, där vinnaren avslöjas på branschgalan 13 februari.

Förra året var det Bicky Chakraborty, vd för Elite Hotels, som fick ta emot det priset Årets Chef under Grand Travel Award-galan på Grand Hôtel.

Men vem blir det i år? Förra året var två av tre nominerade chefer kvinnor, men i år är alla tre män: SAS koncernchef Rickard Gustafson, Via Travels Sverige-vd John Lundmark och Christian Clemens, tills nyligen Nordenchef på Fritidsresegruppen.
Rickard Gustafson nomineras för sitt arbete för att rädda SAS vid det akuta konkurshotet. Christian Clemens är mannen bakom Fritidsresegruppens rekordresultat i år och som nu gör europeisk karriär. John Lundmark har lett svenska Via Travel till positionen som en av de största affärsresebyråerna i Sverige – och i dagsläget den mest lönsamma. De fullständiga motiveringarna till nomineringarna återfinns under Nominerade på grandtravelaward.se ( länka)
Vem som vinner klassen avgörs av de 50 branschchefer som röstar fram sin favorit till Grand Travel Award-galan 13 februari på Grand Hôtel i Stockholm.

www.grandtravelaward.se återfinns alla nominerade reseföretag till Grand Travel Award 2013 , liksom alla annan information om galan.

 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024