Annons:

Carlson Rezidor lanserar två nya hotellkedjor

Två nya hotellkedjor ska lanseras över hela världen av Carlson Rezidor Hotel Group. Fokus ligger på teknologi, lyx och personliga hotellupplevelser. Samtidigt läggs Hotel Missoni ner.

Radisson Red och Quorvus Collection rullas ut som varumärken för två nya hotellkedjor av Carlson Rezidor.
– Radisson Red och Quorvus Collection är inspirerade av Vision 20/20, en del i vår tillväxtstrategi för 2015. Med denna vision vill vi förhöja gästens upplevelse med nya innovationer inom teknik och skapa personliga hotellupplevelser för varje gäst, säger Trudy Rautio, president och chief executive officer, Carlson.
Med introduktionen av Radisson Red vill Carlson Rezidor skapa ett nytt segment inom hotellbranschen, som man kallar Lifestyle Select, ett exklusivt koncept inom kategorin select service men med fokus på design och detaljer, personliga upplevelser och det faktum att teknik spelar en allt större roll i vardagen.
Detta inkluderar en mobilapplikation som möjliggör att gäster kan checka in via mobilen, enkelt beställa en drink i baren, mat från restaurangen, en bukett blommor från conciergen eller en taxi till flygplatsen. Hotellvistelsen ska avspegla det sätt som människor hanterar sin vardag, med hjälp av mobilen och applikationer. Radisson Red lanseras samtidigt i storstäder i USA, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien- och Stillahavsregionen.
Quorvus Collection kallas en ny generation av lyxiga och personliga femstjärniga hotell. Varje hotell avspeglar platsen de finns på och anammar den lokala arkitekturen och historien så att vare hotell får en personlig känsla och karaktär. Alla Quorvus Collection-hotell kommer att erbjuda service i toppklass utformade att passa gästernas speciella önskemål. De första nya hotellen kommer att presenteras under andra kvartalet 2014. 
Samarbetet med modehuset Missoni läggs också ned och varumärket Hotel Missoni försvinner. De nuvarande Hotel Missoni Edinburgh och Hotel Missoni Kuwait kommer att finnas kvar i Rezidors portfölj under något av de andra varumärkena.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024