Annons:

TN Studio: ”För många företag begränsar sig själva”

Kärnan av managementkonsultföretaget Qeeps Mathias Bönnemarks budskap är glasklart – för att skapa förändring måste man börja med sig själv. På TN Studio den 17 november vill han ge deltagarna de rätta verktygen för att inse sitt företags, och sin egen potential.

– Jag vill ge en bild av att de själva kan bestämma mycket när det gäller vad som skall ske framöver.

Mathias Bönnemark är vd på managementkonsultföretaget Qeep. Han har en bakgrund från IT och HR och har bland annat jobbat med SAS och Scandic Hotels. På TN Studio 17 november kommer han att föreläsa om ledarskap och understryker vikten av att inte begränsa sig själv och att skapa sina egna möjligheter.

Läs mer och anmäl dig här!

Varför ska folk komma och lyssna på dig på TN Studio?
– Om man är villig att göra en skillnad för andra och sig själv – då är mitt mål att ge inspiration, tips och idéer under föreläsningen.

Berätta lite kort om vad du ska prata om?
– Att din egen inställning styr väldigt mycket av det som sker runt omkring dig. Att alla har ett eget ansvar och ett eget val. När vi vågar utmana oss själva – det kan vara både i jobb och privat – så når vi mycket längre. Det finns några grundläggande förhållningssätt, ”regler”, principer om du så vill, som leder till bättre utfall och resultat – dessa tänker jag adressera.

Qeeps motto verkar vara att inget är omöjligt, vad menar ni med det?
– Vi som individer sätter ofta våra egna begränsningar. I tillägg till det så har vi en omgivning som ofta berättar för oss vad som är möjligt och dessutom vad som är möjligt för mig. Man ägnar mer tid åt att förklara för andra vad dem kan göra och inte kan göra istället för att låta dem göra något. När vi på Qeep arbetar med företag ser vi en enorm potential – i alla fall i majoriteten av företag. Men de väljer att begränsa sig själva.

Vilken är den största trenden inom ledarskap och organisationer just nu?
– Nu vet inte jag om det är den största trenden men det finns fortfarande en trend att arbeta med Lean (kvalitets- och effektivitetsprogrammet, reds anm.), vilket jag tycker är helt fel. Lean löser inte företagsutmaningar. Lean är jättebra och jag tycker att innehållet och metodiken är mycket bra. Dock verkar många företag tro att Lean ska rädda dem och utbildar till exempel 20 stycken Lean-navigatörer som skall lösa situationen. Det innebär att resten av organisationen inte behöver ändra sig. Var är ansvaret då?

Vilka organisatoriska utmaningar tror du att resebranschen kommer att ställas inför i den närmaste framtiden?
– Resebranschen är å ena sidan under stor press då många bokar sina egna resor, och å andra sidan så är det fler som reser jämfört med historien. Detta gör att jag tyvärr tror att färre kommer behövas i reseföretagen på hemmaplan, men de kanske kommer att behövas på destinationen i stället.

Om TN Studio: Seminariet utgörs av fyra stycken föreläsningar och hålls på Sheraton Hotel Stockholm mellan 12.00 och 17.00 den 17 november under temat ”Trender”. Efter en lunch drar föreläsningarna igång och fortsätter fram tills klockan 17.00 då det är dags för mingel.

Pris per person: 1 495 kr exkl. moms.

Prisrabatt vid köp av minst tre biljetter: 1 195 kr per person exkl. moms.

(Priset inkluderar lunch, seminarium, mingel samt fika.)

Läs mer och anmäl dig här!

 

 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024