Annons:

Baltimore nästa för Norwegians långdistansflyg?

Norwegian har utsett Baltimore i USA till nästa långdistansdestination från Europa. Det skriver Check-in.dk och hänvisar till uttalanden från flygbolagets vd Björn Kjos.

Redan i december börjar Norwegian flyga från Baltimore strax norr om Washington. Då är det fyra avgångar i veckan som gäller till de karibiska öarna Guadeloupe och Martinique med flygplan av typen Boeing 737-800.

Men Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport, som ligger mellan Baltimore och Washington, kan snart också få besök av Norwegians 787 Dreamliner för långdistansflyg från Europa, skriver Check-in.dk. Flygbolagets vd Björn Kojs pekar nämligen ut flygplatsen som en kommande destination för Norwegians långrutter från Europa.

– Det är ingen hemlighet att vi ska ta långdistansflyget till Baltimore och Boston, sa Björn Kojs, till Airways News för en tid sedan

Några dagar senare berättade Norwegian att flygbolagets ska börja flyga direkt mellan Oslo och Boston, samt Köpenhamn och Boston. Baltimore kan mycket väl vara nästa destination på den amerikanska östkusten.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024