Annons:

TN Testar Årets Rätt: Blåmusslor och kolsvart öl

Travel News var förstås på plats när Årets Rätt i samarbete med Årets Kock presenterades på Spesso i Stockholm. 

– Årets Rätt 2024 är en rätt som ligger mig varmt om hjärtat och som har ett viktigt budskap. Det är ett initiativ från Årets Kock för att skapa nya, hållbara och klassiska rätter som inspirerar Sveriges hemmakockar, skriver Årets kock Desirée Jaks i ett pressmeddelande.

Årets Rätt 2024 är en öppen lasagne med superhjälten från havet – blåmusslan. Desirée har tagit fram olika recept för att kunna anpassa rätten efter säsong. Först ut är vintervarianten med vitkål och gröna ärtor.

– Min Mästarbrygd är en kolsvart stout med rostig smak och krämigt skum. En riktig stout helt enkelt, som passar lika bra som sällskapsdryck som till mat, säger Desirée Jaks. 

HÄR HITTAR TRAVEL NEWS INSTAGRAM DU INTERVJUER MED ALLA INBLANDADE PLUS EN PROVÄTNING MED BETYG.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024