Annons:

Årets unga branschstjärnor 2011 korade

Cecilia Lind på Bergendal Meetings och Jyrki Sahamies på Grand Hôtel är Årets unga branschstjärnor 2011.

SHR Stockholm delade i går ut sina två årliga stipendier på Café Opera. Årets unga branschstjärnor 2011 är Cecilia Lind, marknadschef på Bergendal Meetings, och Jyrki Sahamies, executive housekeeper på Grand Hôtel.
 
Regionförening SHR Stockholm delar årligen ut två stipendier till en kille och en tjej verksamma inom Stockholms besöksnäring. Stipendierna delas ut till medarbetare som utmärkt sig på ett särskilt lysande sätt och på ett positivt sätt bidragit till företagets utveckling. Det är arbetsgivaren som nominerar sina medarbetare och SHR Stockholm som utser vinnaren.
För Cecilia Lind, marknadschef på Bergendal Meetings, vinnare av Årets unga branschstjärna 2011 lyder juryns motivering:
”Årets unga kvinnliga branschstjärna är drivande, prestigelös och målinriktad. Hon har med stort engagemang och värdefull kunskap varit en av nyckelpersonerna i företagets positiva utveckling de senaste åren. Hon tar självständigt till sig ny teknik och trender inom marknadsföring och försäljning som hon applicerar på företaget med fantastiska resultat.”
 
För Jyrki Sahamies, executive housekeeper på Grand Hôtel, vinnare av Årets unga branschstjärna 2011 lyder juryns motivering:
”Ett genuint branschintresse och målmedvetenhet kännetecknar Årets unga manliga branschstjärna. Med en stor dos humor, enastående energi och ett engagemang utöver det vanliga är det för oss helt självklart att denna stjärna kommer att fortsätta utvecklas inom branschen och gå mycket långt.”
Syftet med stipendierna är att de ska användas till vidare förkovran och utveckling inom branschen. Stipendiaterna tilldelas 40 000 kronor vardera och pengarna kommer från SHR Stockholms fondförvaltning, Tyra och Agnar Meurlings stiftelse.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024