Annons:

Roald talar om innovation på GTA

Eivind Roald från SAS blir en av talarna på Grand Travel Award den 16 februari. Han kommer tala om hur SAS jobbar med innovation för att ta upp kampen med lågprisbolagen.

Den 16 februari är det dags för Travel News gala Grand Travel Award på Grand Hôtel Stockholm. Vi kan nu presentera att en av talarna blir Eivind Roald, SAS koncerndirektör för försäljning och marknadsföring. Han tänker berätta om vart SAS är på väg.

– Vi har gjort en ganska stor omstrukturering och transformation av SAS-koncernen de senaste två åren och har positionerat oss med en starkare finansiell situation. Nu går vi in i fas två, som innebär innovationsutveckling, säger Eivind Roald.

Anmäl dig till och läs mer om Grand Travel Award här

Under Grand Travel Award vill han ge en bakgrund för att förklara SAS framtida strategi.

– Det vi tänker göra är något helt annat än vad SAS stått för historiskt. Jag kryddar det med en del videoklipp, så att man ser hur vi arbetar och vilket fokus vi kommer ha.

Eivind Roald säger att de jobbar med innovationsutveckling för att stärka relationen med de frekventa resenärerna samt för att differentiera sig mot lågprisbolagen.

– Nu kommer Ryanair starkare in i Skandinavien, Norwegian är där, Bra satsar i Sverige och så vidare. Hur positionerar vi oss i den konkurrensen? Jo, genom innovation, genom digitalisering och genom differentiering. Där har vi en tydlig strategi och jag har en del konkreta exempel som jag tänker visa.

Har du varit på Grand Travel Award tidigare?
– Nej, det har jag faktiskt inte. Jag har tyvärr varit ute och rest då.

Ni är nominerade i fyra klasser: flygbolag Europa, flygbolag interkontinentalt, transport inrikes och er försäljningsdirektör Annelie Nässén i klassen årets chef.
– Att Annelie är nominerad är väldigt roligt.

I fjol vann ni flygbolag Europa.
– Ja, vi får satsa på att ta hem fler priser i år.

Fler talare på Grand Travel Award kommer att presenteras längre fram.

Anmäl dig till och läs mer om Grand Travel Award här

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024