Annons:

Strömma Turism & Sjöfart bildar Strömma Sverige

Under 2012 har Strömma infört en landsbaserad organisation med en gemensam ledning för buss och båt i både Köpenhamn och Helsingfors. Nu lanseras samma organisationsform för Sverige.

Strömma Turism & Sjöfart har de senaste åren arbetat med att erbjuda båt- och bussrundturer i de större nordiska städerna och har nu verksamhet i Helsingfors, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo. Nu införs en landsorganisation för Sverige genom att slå samman affärsområdena Båt & Destination, där bland annat Strömma Kanalbolaget ingår, med Strömma Buss där bland annat Interbus och Ekman Buss ingår. Ansvarig för nya Strömma Sverige blir Peter Henricson som idag är ansvarig för Strömma Båt & Destination. 
 
Johan Ekman har valt att lämna sin post som verkställande direktör för Strömma Buss och han kommer i framtiden att arbeta med speciella projekt för Strömma samt med sin egen reseverksamhet under namnet Ekmanresor i samarbete med Strömma.
 
– Strömma Sverige som organisation står stark och unik med hög kvalitet och genuina upplevelser inför 2013. Genom att slå ihop försäljningsavdelningarna för båt och buss kan vi ge bättre service och bredare erbjudanden för marknaden, säger Jan Larsen, verkställande direktör för Strömma Turism & Sjöfart.
 
Strömma Sverige kommer i år att ha en omsättning på cirka 400 miljoner kronor. 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024