Annons:

Två nya sponsorer på GTA

På Travel News stora gala Grand Travel Award den 13 februari finns två nya sponsorer på plats, ITS Nordic och Jordanien. För dem är galan ett viktigt sätt att nå ut till resebranschen.

Grand Travel Award är ett unikt tillfälle för ett fåtal utvalda sponsorer att på ett personligt och annorlunda sätt nå resebranschen.  Med stolthet presenterar därför Travel News två av årets nya sponsorer, ITS Nordic och Jordanien.

ITS Nordic, som levererar lösningar inom IT, telekom och dokumenthantering, har på senare tid involverat sig allt mer i resebranschen.
– Förutom att vi har en härlig kväll med folk från resebranschen att se fram emot, så finns faktiskt en rent strategisk tanke bakom valet. Det här är ett sätt att ytterligare bredda våra samarbeten och nå ut till dem som precis börjat få upp ögonen för ITS Nordic som företag. Sen har vi på ITS Nordic en del planerat för alla på galan, som vi hoppas blir riktigt uppskattat,  säger André Delén, kundansvarig för ITS Nordic.

Även Jordanien tycker att Grand Travel Award är ett bra sätt att synas i branschen.

– Det är välplanerat och professionellt gjort. Och därmed så ger det också en god synergieffekt för Jordanien att vara en del av arrangemanget. Dagen är också en perfekt dag att nätverka med branschkollegor och samarbetspartners, säger Christine Engen, representant för Jordaniens turistkontor i Norden.

Under kvällen kommer Jordanien tillsammans med Apollo att lotta ut en resa till Jordanien för 2 personer. Tävlingen är i full gång och alla gäster har chansen att vara med och tävla.

Missa inte resebranschens egen Oscarsgala! Biljetterna går fort åt! Försäkra dig om en biljett på www.grandtravelaward.se

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024