Annons:

”Stolta att vara en central del i resebranschen”

"Att vara del i Grand Travel Award är ett av många sätt att visa vår uppskattning", säger Michael Sjö, kommunikationsansvarig för Nordea First Card, som är en av sponsorerna på Grand Travel Award.

Varför har ni valt att sponsra evenemanget under så många år? 
– Vi har ju varit med från de allra första åren och är stolta att fortfarande vara en central del i resebranschen i allmänhet och årets resebransch-händelse i synnerhet. Våra partners i branschen – både affärsresebyråer, leverantörer och teknikföretag – gör ett fantastiskt arbete år efter år, och att vara del i Grand Travel Award är ett av många sätt att visa vår uppskattning.

Vilka förväntningar har du på årets gala?
– Även om årets gala prisar vinnare inom nya kategorier är jag mest sugen på seminariets AI-tema. Tekniken är redan här, men hur förvaltar vi den allt snabbare utvecklingen? Och hur ser vi till att våra digitala superhjärnor blir en integrerad del av vår samtid? Det är kanske också är dags att damma av Asimovs gamla lagar…

Till sist, vad har First Card för spännande saker på gång just nu?
– Det händer alltid spännande saker på First Card! Just nu håller vi som bäst på att flytta in korten i telefonerna, vilket ibland är lättare sagt än gjort.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024