Annons:

Priset viktigast när man bokar flygbiljett

När svenska resenärer ska boka flygbiljett är priset viktigast – det visar en undersökning där över tusen personer har svarat på frågor om vad som är viktigast vid valet av flygresa. Det är analysföretaget Novus som på uppdrag av Norwegian har gjort undersökningen. Resultaten visar att biljettpriset följt av bra flygtider och möjligheten till direktflyg som är de tre viktigaste parametrarna när flygresan ska bokas.

I undersökningen fick respondenterna rangordna sju olika parametrar efter hur viktiga de är vid valet av flygresa. Resultaten visar att sju av tio (71 procent) anser att priset är viktigast eller näst viktigast när de ska boka flygbiljett. Hela 44 procent rankade priset som den viktigaste faktorn och 27 procent som den näst viktigaste faktorn. På en sammanräknad andra plats kommer bra flygtider följt av möjligheten att flyga direkt till slutdestinationen utan mellanlandningar på tredje plats.

–Det är glädjande att se att det som är viktigast för resenärerna när de ska boka flygbiljett även är det vi prioriterar. Vi erbjuder god kvalitet till attraktiva priser i nya, bekväma och bränsleeffektiva flygplan. Med ett globalt linjenätverk med över 500 linjer till över 150 destinationer har våra resenärer många valmöjligheter, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024