Annons:

Arlandastad Holdings tjänade 268 miljoner 2018

På Arlandastad Holdings ordinarie årsstämma i onsdags presenterade bolaget återigen ett starkt resultat på 268 miljoner samtidigt som vice ordförande i Rederi AB Gotland, Björn Nilsson, valdes in som ny styrelseledamot.

– Det är glädjande att presentera ett bra resultat även i år. Arlandastad Holding har under 2018 fortsatt med utbyggnaden av infrastruktur i området samt startat upp byggnationen av Scandinavian XPO, en internationell mötes- och eventarena, i samverkan med Nordic Choice, berättar Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

Björn Nilsson, som nyinvald styrelseledamot i Arlandastad Holding, kommer tidigare från banken Chase Manhattan i New York och har för närvarande styrelseuppdrag i Rederi AB Gotland som vice ordförande samt i koncernbolag till Rederi AB Gotland. Björn tar nu plats i styrelsen tillsammans med Peter Markborn, Leif West, Mats Jämterud, Tomas Rudin, Peter Wågström och styrelsens ordförande Per Taube.

– Vi välkomnar Björn in i styrelsen och är väldigt glada över att få ta del av hans kunskaper och erfarenheter, inte minst med sin erfarenhet från internationella finansiella marknader, avslutar Per Taube, ordförande i Arlandastad Holding.

Arlandastad Holding AB är ett fastighetsutvecklingsbolag som utvecklar Sveriges första flygplatsstad Airport City Stockholm. Bolaget äger och förfogar över 241 hektar mark i direkt anslutning till Arlanda flygplats. I en snabbväxande region i ett av Sveriges strategiskt bästa lägen mellan Stockholm och Uppsala utvecklar vi attraktiva miljöer för möten, kommersiella intressen, forskning och utbildning.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024