Annons:

Björn Callin är ny chef på Clarion Arlanda

Björn Callin är ny hotelldirektör för Clarion Hotel Arlanda Airport. Med erfarenhet från flera av Stockholms största hotell får han förtroendet att ta hotellet till nästa nivå, nationellt som internationellt, enligt ett ödmjukt formulerat pressmeddelande.

Björn Callin kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör på Clarion Hotel Stockholm i Skanstull. Under sin tid på hotellet har Björn med sina medarbetare tagit Clarion Hotel Stockholm till nya nivåer och utmanat både kollegor och gäster kring vad ett hotell kan och ska vara, bl.a. genom att arrangera garagefester, lansera en kaffeskrubb och öppna upp en trädgård för politiska samtal. Dessförinnan var Callin hotelldirektör för systerhotellet Quality Hotel Friends i Solna, som han under flera år drev till att bli ett av de mest lönsamma inom koncernen. Nu har Björn tackat ja till att ta sig an nästa utmaning.

-Det känns fantastiskt kul att få förtroendet att få driva och vidareutveckla en så fin produkt som Clarion Hotel Arlanda Airport. Tillsammans med teamet vill jag skapa nya upplevelser för våra gäster och utmana bilden av vad ett flygplatshotell är och ska vara. Vårt resande går nu igenom ett stort paradigmskifte och så gör även den klassiska hotellvistelsen, säger Björn Callin, tillträdande General Manager på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Clarion Hotel Arlanda Airport har sedan öppningen 2012 varit en flygande succé för Clarion-kedjan. Med nya resemönster och en ökad konkurrens på Arlanda väljer kedjan att tillsätta Björn Callin, för att säkra och stärka den marknadsledande positionen på flygplatsen.

-Att ledare med unika kunskaper och erfarenheter som Björn väljer att fortsätta vara kvar inom vår kedja och att dessutom söka sig till nya utmaningar är för mig det yttersta beviset på att vi har en vinnande kultur. Jag känner mig oerhört trygg med att Björn ska ta över Clarion Hotel Arlanda Airport och ser fram emot att se vad han kommer att bidra med till hotellet, säger Gerth Karlsson, Director of Operation, Clarion Hotel Sweden, Denmark & Finland.

Clarion Hotel Arlanda Airport öppnade på Arlanda flygplats november 2012. Hotellet rymmer 414 hotellrum, 44 möteslokaler, gym, relax och utomhuspool samt restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Sedan öppningen har hotellet varit med och satt nya rekord för Clarion Hotel, bl.a. Genom att bli utsett till “International Clarion Hotel of the Year 2015” av Choice Hotels International som består av 6000 hotell världen över.

Björn Callin tillträder den tjänsten 1 augusti.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024