Annons:

Direktörsswop för Comfort Hotel

Sam Radstake Nissen blir hotelldirektör för skandinaviens första nollenergihotell Comfort Hotel Solna som öppnar 1 april och Robin Azad tar över ansvaret för Comfort Hotel Kista, enligt ett pressmeddelande.

April 2021 öppnar Comfort Hotel Solna i Arenastaden. Byggnaden House of Choice som nu växer fram blir besöksnäringens version av ett kinderägg med tre överraskningar i en där ett hotell samsas med företagsbostäder och Nordic Choice Hotels svenska huvudkontor med ett syfte att skapa ett unikt community med våra gäster som skapar synergieffekter. Hotellet blir också skandinaviens första nollenergihotell.

VD och hotelldirektör för Comfort Hotel Solna blir Sam Radstake Nissen. Sam arbetar idag som hotelldirektör för Comfort Hotel Kista. Sam är uppväxt i Haag i Nederländerna och har innan han 2016 landade i Sverige arbetat i hotellnäringen i London, Curacao och Bryssel.

– Comfort Hotel Solna är ett unikt projekt som sätter en helt ny standard för hotell när det kommer till miljö. Jag är oerhört stolt över att få vara den som öppnar upp hotellet och tillsammans med ett helt nytt team också sätter en ny standard när det kommer till nöjda gäster och glad personal, säger Sam Radstake Nissen i ett pressmeddelande.

Från fullservicehotell i city till selected service i Kista
Robin Azad tar över som VD och hotelldirektör för Comfort Hotel Kista. Robin har varit med sedan hotellet öppnade 2018 som Barception manager, har vikarierat som hotelldirektör och arbetade dessförinnan i varierande ledarroller på bland annat Clarion Hotel Stockholm och Clarion Hotel Sign.

– Sedan jag var 18 år så har det varit min dröm att bli hotelldirektör. Jag vet att det är en mycket krävande roll och därför har jag under hela min hotellkarriär sökt mig nya utmaningar för att vara så förberedd som det är möjligt för att ta det yttersta ansvaret för ett hotell. Teamet i Kista är fantastiskt och hotellet har även i den tid vi är i nu levererat över förväntan så jag ser oerhört mycket fram emot att fortsätta utveckla hotellet, säger Robin Azad.

Pernilla Bergendahl är driftsdirektör för Comfort Hotel i Sverige och Danmark och är den som lett jakten på nya ledare för Comfort Hotel i Sverige.

– Jag skulle vilja påstå att vi är världsbäst på att hitta unga talanger i Comfort Hotel men förstår att det finns de som isåfall skulle mena att vi förhäver oss. Jag är oerhört stolt över att vi i dessa oerhört krävande tider har interna talanger som fortsätter leverera oerhört fina resultat och som vi har möjlighet att fånga upp och ge dem nya ledarroller. Sam och Robin har båda visat att de levererar när det gäller och de har dessutom förmågan att entusiasmera sina team, säger Bergendahl i ett pressmeddelande.

Robin Azad och Sam Radstake Nissen tillträder sina nya roller första kvartalet 2021.

En kommentar

  1. TopGun: Proffsig klädsel för att vara hotellchefer....Where did manners and style go...?
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024