Annons:

Inför #TNM2021: Lalle Bergenholtz signerar sin bok på mässan

Möt legendaren Lalle Bergenholtz på Travel News Market och prata reseminnen, skrönor och anekdoter från livet inom reseindustrin. Lalle kommer till resemässan med sin nyutkomna bok "Jorden runt på åttio år" och signera och säljer den för specialpris.

Lalle Bergenholtz är en legendar i den svenska resebranschen. Han arrangerade de första, historiska, onödigt strapatsrika jorden-runtresorna, han startade och ledde resebyrån Gullivers och i spetsen på hundratals upplevelsehungriga svenska grupper har han blivit bestulen, beskjuten och bedragen – men mer än något annat förtrollats av jordens skönhet och från första parkett fått se många av dess omvälvande historiska förändringar.

”En fantastisk resa tar han oss med på. Välskriven och detaljrik så att alla sinnen leker av glädje. Helt grym bok att läsa i ett streck eller pö om pö när andan faller på”.

”Boken är oerhört lättläst och är oerhört detaljrik. Berättarkonsten är så livfull så att man nästan tror att man är med på resan hela vägen

I ” Jorden runt på åttio år” tar han oss med på sin långa resa- ett liv fyllt av äventyr, möten och märkligheter under en tid då stora delar av planeten plötsligt öppnades för privatresande. Så följ med till Sovjet och Peru, till Etiopien och Israel, till Mallorca, Australien och Kina och – förstås hem till Småland. På vägen får vi träffa presidenter och kungar och nästan alla de som gjort skillnad i den svenska resebranschen. Tag plats!! För den som reser med ”Lalle” Bergenholtz har aldrig, aldrig tråkigt.

Här bokar du din festbiljett.

Varmt välkommen till Travel News Market den 11 november. Det är gratis att gå som besökare: HÄR ANMÄLER DU DIG!

Vill ditt företag synas på mässan: Klicka här

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss på tnm@travelnews.se.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024