Annons:

Nya mötesupplevelser med AI-verktyg på Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group vill revolutionera mötes- och event-världen med AI. Vägen dit går via Radisson Meetings Dream Machine. “Maskinen” ger planerare möjlighet att vara mer kreativa och med hjälp av AI, bland annat hitta på nya idéer, dela inspiration och visualisera tilltänkta evenemang, enligt ett pressmeddelande.

Nu lanseras Radisson Meetings Dream Machine som med hjälp av ett generativt AI-verktyg, möjliggör konceptualisering och visualisering av event på ett nytt sätt. Arrangörer kan använda plattformen till att skapa visuella representationer av hur eventet kan se ut. På plattformen finns även inspiration, från lyckade exempel på andra event till guider så som hur man anpassar evenemangsupplevelser med AI.

Lanseringen av Radisson Meetings Dream Machine sker genom en serie av workshops för eventplanerare runt om i Europa och Afrika där deltagarna får gå in i ett så kallat ”infinity room”. Tanken är att inspirera deltagarna till att tänka nytt när det gäller tillvägagångsättet för att planera konferenser och event. Detta meddelas i ett pressmeddelande till Travel News.

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024