Annons:

Branäsgruppen erbjuder take away och utkörning för att minska trängsel

Branäsgruppen erbjuder i år take away på alla restauranger i Branäs och Kungsberget. De utökar även matutbudet som går att få utkört direkt till boendet, för att på så sätt förenkla för gäster som enbart vill vistas i backen och i sin stuga, enligt ett pressmeddelande.

– Vi har haft utkörning och take away på ett mindre utbud tidigare och därför känner vi oss trygga med att växla upp ytterligare en nivå. Det är en stor förändring, men också helt nödvändig under rådande omständigheter, förklarar Wisam Salim, koncernansvarig för mat och dryck på Branäsgruppen enligt ett pressmeddelande.

I både Branäs och Kungsberget kommer alla restauranger att erbjuda take away och en stor del av utbudet finns även tillgängligt för utkörning. Båda valmöjligheterna finns i den app som Branäsgruppen storsatsar på under säsong 20/21, Branäs Mat och Dryck respektive Kungsberget Mat och Dryck.

– Appen spelar en viktig roll med tanke på situationen med covid-19, då gästerna kan slå sig ner till bords med sitt sällskap och beställa direkt i telefonen – utan nära kontakt med andra gäster eller personal. Att vi kan erbjuda take away och utkörning i tillägg till detta känns fantastiskt. Förutom att det är bra ur ett trygghetsperspektiv så är det ju faktiskt också ett riktigt bra tjänst som vi hoppas att gästerna utnyttjar.

Ytterligare en nyhet på Branäsgruppens två största anläggningar, Branäs och Kungsberget, är att bordsbokning gäller på många av restaurangerna.

– Det är ett sätt för oss att eliminera trängsel. Genom att gästerna bokar bord har vi kontroll över antalet gäster i lokalerna, samtidigt som gästerna snabbt kan se var de kan få ett bord istället för att de ska behöva leta över hela anläggningen. Den här säsongen har vi även värdar som är stationerade vid ingångarna som ser till att antalet personer i lokalerna inte överstiger maxantalet.

Kommentarer är stängda.