Annons:

Annons:

Lion Alpin köper ännu ett hotell i Österrike

Lion Alpins moderbolag, SkiGroup A/S, precis skrivit under köpet av sitt tredje hotell i Tyrol, nämligen Hotel Rosanna med över 100 bäddar precis vid gågatan och liften i St Anton. Hotel Rosanna är välkänt i St Anton och kanske mest så för sin bar, Scotty’s, som varit ett vattenhål för många skandinaver genom åren, enligt ett pressmeddelande.

Hotel Rosanna kommer skilja sig något från Lion Alpins övriga egna hotell då det kommer vara inriktat på en vuxen publik från 15 år och upp. 

– Vi har märkt av att fler och fler letar efter hotell som precis passar deras behov och önskemål istället för att bara ta första bästa, så därför väljer vi att redan från början göra detta till vårat ”vuxenhotell, säger försäljningschef Johan Edsler.

Lion Alpin lanserar även en ny flygrutt från Göteborg till St.Gallen-Altenrhein i Schweiz i samarbete med

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.