Annons:

Magnus Noppa blir ny VD för SLAO

Det står nu klart att det blir Magnus Noppa som tillträder som ny vd för Svenska Skidanläggningars Organisation (SLAO).

Magnus Noppa är en välkänd profil i skidbranschen. Han är idag marknads- och försäljningschef på Kläppen Ski Resort i Sälenfjällen. Tidigare har Magnus Noppa jobbat bland annat i Idre, Lindvallen och som chefstränare på Riksidrottsgymnasiet i Malung. Så sent som i våras fick Magnus Noppa utmärkelsen som Årets Skidinspiratör vid branschens stora årskonferens.

– Vi är mycket glada att få Magnus Noppa som vår nya vd till SLAO. Han har vigt hela sitt yrkesliv till alpin utförsåkning och själv jobbat med i princip alla arbetsuppgifter som finns på en skidanläggning, säger SLAO:s ordförande Mikael Santoft i ett pressmeddelande.

Magnus Noppa efterträder nuvarande vd Titti Rodling, som i somras meddelade att hon lämnar tjänsten efter nästan sju år. Titti är kvar som vd ytterligare en tid och Magnus Noppa tillträder den första januari.

– Jag är glad och stolt över att få företräda branschorganisationen framöver, berättar Magnus Noppa. Förutom våra viktiga grunduppdrag med utbildningar och säkerhet, arbetar SLAO mycket för att alpin utförsåkning skall vara tillgänglig för alla, bland annat genom att stödja alla så kallade hemmabackar runt om i landet.

  • SLAO – Svenska Skidanläggningars Organisation – har drygt 300 medlemmar som är verksamma inom liftverksamhet och utförsåkning. SLAO verkar för att Sveriges skidanläggningar ska vara säkra och attraktiva samt erbjuder medlemmarna kontinuerlig kompetensutveckling. Den gemensamma målsättningen är att på alla sätt utveckla Sverige som skidåkarland.

2 kommentarer

  1. Pär Fischerström: LYCKA TILL NOPPA⛷✨🏂
  2. Pär Fischerström: Lycka till Noppa! Kommer bli grymt!!
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024