Annons:

Annons:

Månadens rookie i reseindustrin: Hanna Lindberg

Hanna Lindberg är marknadschef på STS Alpresor. Här berättar Hanna hur hon förverkligar semesterdrömmar, hur länge hon planerar att stanna i reseindustrin och att hon älskar adrenalinkickar.

Grattis du är månadens rookie i Travel News. Din titel är marketing manager. Vad gör du hela dagarna?

Wow, kul! Mina dagar är extremt varierande vilket gör jobbet fantastiskt roligt och utmanande. Men mitt huvuduppdrag är att ta fram säljdrivande kampanjer, nya koncept och marknadsaktiviteter som lockar fler människor till att vilja uppleva Alperna.

Varför arbetar du i reseindustrin?

Reseindustrin är en väldigt spännande bransch som hela tiden förändras. Vi säljer unika upplevelser som många kunder sparar och längtar efter. Jag brukar säga att vårt jobb går ut på att förverkliga semesterdrömmar vilket gör att man alltid vill leverera det lilla extra.

Vad är det bästa med STS Alpresor?

STS Alpresor är en dynamisk organisation med högt i tak, stora utvecklingsmöjligheter och korta beslutsprocesser. Dessutom brinner alla för samma sak: skidåkning och en aktiv livsstil vilket bidrar till en fantastisk gemenskap. Att vi förutom allt ovan säljer världens bästa produkt gör bara arbetsplatsen ännu bättre.

 Hur länge tänker du stanna?

Så länge jag känner att jag utvecklas och utmanas.

 Din bästa resa?

Förra sommaren bilade jag och min sambo via Alperna ner till södra Frankrike. En fantastisk resa där man fick se och uppleva massor.

 Utbildning: Bachelor i media- och kommunikation samt fristående kurser i försäljning och marknadsföring.

 Vad är besöksnäringens största utmaning?

Den digitala utvecklingen med ny teknik kräver att vi som researrangör hänger med och hela tiden finns tillgängliga i kanaler där våra kunder finns. Dels före bokningstillfället men även under och efter. Vi arbetar i en bransch där kunden förväntar sig högklassig service 24 timmar om dygnet vilket ställer nya krav. Besöksnäringen har dessutom ett stort ansvar att utveckla en hållbar turism som minskar miljöpåverkan.

 Vad gör du om tio år?

Fortsätter att jobba aktivt med digital marknadsföring och ny teknik. Och kanske viktigast: fortsätter att ha riktigt roligt på jobbet!

Namn: Hanna Lindberg

Titel: Marknadschef

Familj: Sambo med Victor

Ålder: 30 år

Bor: Göteborg

Senaste resa: Nice

Favorithotell: Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein

Favorit färje- eller kryssningsbolag: Aldrig fått chansen att åka på en kryssning med Hurtigruten längs norska kusten står på min rese-bucket-list.

Favorit reseapp: Foursquare – perfekt city- och restaurangguide

Flygbolag som jag åker helst med:  SAS och Lufthansa

Favoritdestination bortom min egen: New York är en solklar favorit

Detta vet vi inte om dig: Älskar adrenalinkickar, jag har hoppat både bungyjump och fallskärm.

 

Kommentarer är stängda.

Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020