Annons:

Annons:

Rekordhögt bokningstryck på skidresor till Alperna!

De senaste åren har svenskarnas resande till Alperna ökat kraftigt och efter årets sommar är längtan efter snö och skidåkning större än någonsin. STS Alpresor rapporterar en ökning av bokningsläget på 10 procent jämfört med förra året, enligt ett pressmeddelande.

– Bokningarna inför vintern är fler än någonsin och just nu ligger försäljningen upp med 10 procent mot i fjol. Redan nu kan vi se en tydlig trend att fler väljer att resa i större sällskap med släkt och vänner. Resenären som bokar är ute efter hög komfort och bekvämlighet och över 80 procent väljer Alp Inclusive där flyg, boende, liftkort och mat är inkluderat i resan säger Niclas Helgesson VD på STS Alpresor i ett pressmeddelande.

På listan över de mest populära destinationerna ligger österrikiska Bad Gastein i topp, precis som i fjol. Det är framförallt klassiska Hotel Salzburger Hof som är populärast hos barnfamiljer och grupper.

– I vinter erbjuder vi ett större program än någonsin med över 250 liftnära hotell på 19 skidorter. Just nu är det jul och nyår samt sportlovsresorna som är mest eftertraktade men även vissa veckor i januari är mycket välbokade för att vara redan i augusti, avslutar Niclas Helgesson.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.