Annons:

Annons:

Amadeus förnyar avtal med Berg-Hansen

Amadeus meddelar att man förnyar sitt avtal med en av Norges största resebyråer, Berg-Hansen. Detta är ett nytt kapitel i ett långsiktigt och strategiskt samarbete, enligt ett pressmeddelande.

Berg-Hansen och Amadeus har samarbetat ända sedan början av 1990-talet och idag stärker man relationen ytterligare genom att investera i en vidare framtid tillsammans genom ett nytt avtal och ett nytt strategiskt partnerprogram.
Amadeus och Berg-Hansen har under de senaste åren arbetat med gemensam innovation, bland annat med nya lösningar som kan bidra till förbättrad kundservice och lägga grunden för den moderna digitala resebyrån. Målet är att tillsammans säkra och stärka nöjdheten hos Berg-Hansens kunder.
– Resebranschen är i en snabb förändringsfas och ett långsiktigt partnerskap och samarbete gör oss bättre förberedda på de förändringar som är på väg och gör att vi kan möta dem med modern teknik och nya innovativa lösningar, säger Ulla Persson, General Manager på Amadeus. Vårt partnerskap med Berg-Hansen är ett viktigt steg i vår partnerstrategi och samtidigt ett sätt för Berg-Hansen att garantera sina kunder den bästa servicen.

Samarbetet kommer att fokusera på innovation och utveckling av tjänster som följer resebranschens och kundernas behov. Målet med det förnyade avtalet är att stärka Amadeus och Berg-Hansens samarbete och ytterligare förankra företagens partnerskap för att uppnå mer långsiktiga affärsmål och förbättrade tjänster.

– Amadeus är en viktig partner, säger Per Arne Villadsen, VD på Berg-Hansen. Tillsammans utmanar och kompletterar vi varandra, med målet att se till att vi alltid står i framkant inom digitala och smarta lösningar för våra kunder. Att kunna erbjuda kunderna tillgång till de bästa priserna och ett brett utbud av resetjänster är vår största konkurrensfördel. Därför kommer detta att vara vårt huvudfokus i det nya avtalet med Amadeus.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.