Annons:

Annons:

Amadeus och Air India tecknar nytt distributionsavtal

Det nya avtalet är en viktig startpunkt för ett omfattande och långsiktigt samarbete mellan de båda företagen. Resebyråer i Indien får tillgång till flygbolagets fullständiga internationella utbud, och resebyråer i resten av världen kommer att nå Air Indias kompletta innehåll, både inrikes och utrikes, enligt ett pressmeddelande.

Den dynamiska resebranschen i Indien har genomgått en unik omvandling de senaste åren. Resandet och köpkraften ökar, liksom förväntningarna hos de indiska resenärerna. För att flygbolagen ska klara av att haka på denna tillväxtvåg och utnyttja sin potential kommer de rätta partnerskapen med ledande globala företag att vara avgörande för deras framgång. Därför är Amadeus och Air India glada att kunna meddela att flygbolaget kommer dra fördel av världens största och mest mångfaldiga reseplattform genom den bästa teknologin för professionell reseförsäljning- baserad på Amadeus Travel Platform.

Samarbetet med Amadeus kommer att skynda på flygbolagets tillväxt under år 2020 och även fortsättningsvis, vilket är ett viktigt steg i flygbolagets vision och dess förnyade samarbete med Amadeus.

Meenakshi Mallik, Commercial Director för Air India meddelar: ”Vi är glada över att förnya vårt samarbete med Amadeus detta för att stödja vår globala tillväxtstrategi. Vi hoppas att detta blir det första steget i vår gemensamma utveckling. Vi ser fram emot att arbeta närmare Amadeus för att stödja resebyråer och resenärer i framtiden.”

Cyril Tetaz, Executive Vice President på Amadeus Airlines, Acia Pacific säger: ”Vi är glada att åter samarbeta med Air India och kunna bidra till flygbolagets tillväxtstrategi. Amadeus enkla, öppna och agila system gör det möjligt för Air India att samarbeta och skapa nya produkter som ger mervärde till kunderna och genererar försäljningsmöjligheter.

Amadeus har tecknat ett antal viktiga strategiska avtal i Indien de senaste månaderna, där Air India ansluter till en lista med andra flygbolag, som Spice Jet och Vistara. Både Indigo och Go Air har också egna IT-avtal med Amadeusföretaget Navitaire. Dessutom har Amadeus strategiska samarbeten med några av Indiens största resebyråer som Cleartrip, MakeMyTrip, Goibibo, Yatra och PayTM samt några av de största hotellgrupperna och reseaggregatorerna i Indien, som Oberoi, Taj, ITC Hotels och The Leela Palaces. Indira Gandhi International Airport och Rajiv Gandhi International Airport använder också Amadeus ledande IT teknologi för flygplansindustrin.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.