Annons:

Den största teknologiska transformationen i Amadeus historia – blir partner med Microsoft Azure

Amadeus går in i en "ny dimension" med Microsofts partnerskap som kommer att leda till spännande möjligheter och mervärde för resebranschen, enligt ett pressmeddelande. - Vi kallar denna nya dimension "Cloud Planet" för att göra rättvisa åt dess storlek. Det kommer att föra Amadeus teknologi och kapacitet närmare kunderna och öppna upp ett helt nytt universum av möjligheter.

”Förflyttningen till Microsoft Azure är den största teknologiska transformeringen i Amadeus historia”, säger Johan Nordqvist, Managing Director Amadeus i Skandinavien i ett pressmeddelande. ”Azure molnteknologi kommer revolutionera våra programvaruutvecklingscykler, datakapacitet och föra oss närmare våra kunder. Det säkerställer en framtidsäker infrastruktur och ett prioriterat samarbete med ett av världens mest pålitliga teknikföretag”, fastslår Johan.

“Målet är att ta vara på de möjligheter som molnteknologin erbjuder och att arbeta tillsammans med Microsoft och hela resebranschen för att transformera resandet. Vi vill att våra kunder ska kunna utveckla riktigt engagerande lösningar ovanpå vår teknologi”, säger Christophe Bousquet, Chief Technology Officer, Amadeus.

Kommentarer är stängda.