Annons:

Annons:

Amex GBT lägger till hållbarhetsfunktion för hotell i Neo

American Express Global Business Travel (GBT) världens ledande partner för affärsresor presenterar idag tillägget av ett grönt hotellmärke för att markera hållbarhet, i sitt eget boknings- och reseräkningsprogram Neo. Detta är det senaste i en rad utvecklingar som GBT gör för att stödja och hjälpa företag att uppnå minskade koldioxidutsläpp, genom att göra det möjligt för resenärer att välja hållbara hotell- och transportalternativ, enligt ett pressmeddelande.

I den här senaste versionen kan Neo konfigureras så att det visas ett särskilt utformat märke bredvid hotellalternativet som uppfyller företagets miljöstandarder. Neo har länge inkluderat koldioxidutsläpp för flyg och tåg och lade nyligen till ett filter för att göra det än mer tydligt. Det gör det möjligt för användare att enklare välja flyg- och tågalternativ med lägre CO²-utsläpp som matchar deras koldioxidmål.

En WTTC rapport1 rapport visade nyligen att 58 procent av konsumenterna tänker mer på miljön nu än före COVID-19. Vincent Bourbonnais, Head of Travel Product på Neo säger ”Vi vet att hållbara resor fortfarande är en prioritet för resenärer. Om en resenär kan se en resas estimerade koldioxidavtryck redan när hen bokar resan leder det till ett bättre informerat beslut. Nu kan Traveler Managers ge hållbarhetsvägledning inom hotell såväl som transporter i Neo, vilket bidrar till att göra resor mer hållbara och anpassade till miljömålen” 

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.