Annons:

Annons:

Apollo arrangerar olympiska träningsläger med Sveriges Olympiska Kommitté

Apollo är sedan 2013 officiell leverantör av olympiska träningsläger till Sveriges Olympiska Kommittés topp & talang-program. Under 2020 kommer Apollo för första gången tillsammans med SOK att arrangera olympiska träningsläger för träningsintresserade kunder, enligt ett pressmeddelande.

I april 2020 arrangeras det första träningslägret tillsammans med SOK – Olympic Training Camp– Styrka och puls med huvudtränarna Danijela Rundqvist (hockey) och Mattias Sunneborn (friidrott), som tillsammans representerat Sverige i fem OS. Träningslägret arrangeras på sporthotellet Aqua Vista – powered by Playitas i Hurghada med fokus på styrka, snabbhet, kondition, koordination och rörlighet.

Detta blir det första i en rad av bokningsbara olympiska träningsläger som Apollo anordnar tillsammans med SOK.

– Det är med stor glädje vi kan presentera en unik olympisk träningsprodukt för träningsintresserade på Apollos fantastiska träningsanläggningar. Att träna med en olympier, och som en olympier, kommer att öka glöden och kunskapen om träning för alla som tar möjligheten, säger Peter Reinebo, verksamhetschef för SOK i ett pressmeddelande.

Apollo Sports erbjuder idag Nordens bredaste eventkalender med över 200 events och gästspel per år med fokus på bland annat cykling, simning, löpning och gruppträning.

– Det finns ett stort intresse för grenspecifika träningsläger med riktigt bra tränare som fokuserar bara på dig. Att arrangera läger för motionärer tillsammans med SOK är både nytt och spännande och träningsentusiaster kan se fram emot en rad högkvalitativa camps på olika Apollo Sports–hotell framöver, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo i ett pressmeddelande.

Inför OS i Tokyo 2020 arrangerar Apollo dessutom flertalet träningsläger för olympierna, framförallt på sporthotellet Playitas Resort. Inbokade träningsläger är: judo i januari, brottning i mars, ett klusterläger i maj och uppvärmning för handbollslagen i juni samt ett Topp & Talangläger i november.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.