Annons:

Annons:

Apollo lanserar nytt Mondo Boutique-hotell på Lesvos

Design, välbefinnande och en lokal matkultur med modern tvist är i fokus när Apollo öppnar sitt helt nya Apollo Mondo Boutique-hotell på Lesvos. Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari utgår från gästernas alla sinnen med en genomtänkt och estetisk design, fina materialval, hög komfort och utmärkta möjligheter till aktivitet, träning och rekreation, enligt ett pressmeddelande.

Hotellet som är Apollos senaste satsning på den mytomspunna grekiska ön Lesvos ligger inrättad i en gammal tvål- och olivfabrik. Resultatet är en unik atmosfär fylld av estetik och personlighet med inslag av en rik, lokal historia i ett kulturskyddat område. Läget precis vid havet är fantastiskt, närmare stranden går inte att komma. Lokal grekisk stämning hittar man runt hörnet i byn Agios Isidoros och hamnbyn Plomari ligger på gångavstånd från hotellet.

Modern grekisk matkultur

Mondo Boutiques matfilosofi baseras på det traditionella grekiska köket med en modern twist och nya smakinslag. Lokala specialiteter och närodlat har fått stort utrymme och mat och vin i kombination spelar en vital roll för den totala upplevelsen.

Mondo Meze, de traditionella grekiska smårätterna serveras dagen igenom med stor variation och kreativitet. Vinkällaren innehåller både lokala kvalitetsviner och ett generöst internationellt sortiment.

– Med det nya Mondo Boutique-hotellet har vi varit lyhörda för våra resenärer och samtidigt återspeglat Apollos DNA – som bygger på den lokala närheten. På hotellet kan man med alla sinnen känna att man befinner sig på just Lesvos, detta kombinerat med alla de bekvämligheter man kan förvänta sig av ett 4 plus-soligt hotell, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo.

En lugn oas för vuxna

Hotellet strävar efter att vara en lugn oas och riktar sig till den vuxna publiken. Här finns ett välutrustat spa och gym, gruppträning, yoga, vandringsmöjligheter samt löp- och cykelrundor inom räckhåll. Allt detta skapar sammantaget utmärkta träningsmöjligheter.

Porto Plomari är det andra Apollo Mondo Boutique-hotellet som Apollo lanserar. Utöver det helt nybyggda Porto Plomari erbjuder Apollo även Isola Verde i Sivota som ligger på fastlandet i nordvästra Grekland. Båda hotellen har fokus på en elegant hotellprodukt med de fem sinnena i fokus genom gastronomi, komfort, design, träning, musik och doft – allt i kombination med det lokala och traditionella från destinationen.

Kommentarer är stängda.