Annons:

Annons:

Apollo lanserar ön Limnos som nytt resmål i Grekland

Nordens största arrangör av resor till Grekland blir nu ännu större. Sommaren 2021 kommer Apollo att utöka sitt program med ett nytt grekiskt resmål: ön Limnos i norra delen av Egeiska havet, enligt ett pressmeddelande.

Limnos är den åttonde största ön i Grekland men känns betydligt mindre än sina 476 km². Här stöter du inte på de stora turistströmmarna utan möter ett riktigt autentiskt Grekland. I öns huvudstad Myrina strövar du mellan gamla stenhus och herresäten och njuter av en förförisk freddo eller frappé längs strandpromenaden. Grekisk paketering med en touch av elegans.

– För oss som älskar det autentiskt grekiska och ständigt letar efter äkta destinationer där du verkligen kan lukta, smaka och känna att du befinner dig i Grekland, var detta helt enkelt kärlek vid första ögonkastet, säger Nina Hornevall, Kommersiell Direktör på Apollo i ett pressmeddelande.

Öns varierade natur är också den främsta anledningen till att det är just här Apollo har valt att öppna sitt nyaste Apollo Sports-hotell: Porto Myrina – Powered by Playitas. Hotellet öppnar sommaren 2021. Här finns ett stort poolområde, tre tennisbanor, ett gym, olika gruppträningspass, ett stort urval av utomhusaktiviteter och ett spa.

– Hotellet är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i vacker natur. Strax utanför dörren finns flera vandringsleder i bergen, stora möjligheter för mountainbike och en vacker vik med perfekta förutsättningar för simning, SUP och kajakpaddling, avslutar Nina Hornevall i ett pressmeddelande.

Den första flygningen till Limnos avgår från Stockholm den 15e maj 2021.

4 kommentarer

  1. Anonym: Intressant när dessa bolag pratar om autentiskt. Finns snart inget autentiskt kvar i Grekland när charterbolagen invaderar alla pittoreska öar
  2. Ulf: Att charterbolagen vågar öppna nya platser nu i Corona tider bättre dom tänker på att överleva i stället.
  3. Karin: Härligt att det är någon som ser potential framöver, ser fram emot att besöka Limnos framöver,
  4. Anonym: Har dessa öar överlevt tidigare, utan charterturismen så klarar de sig även nu. Charterbolagen ska inte invadera öar för att själva överleva.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.