Annons:

Apollo lanserar ön Limnos som nytt resmål i Grekland

Nordens största arrangör av resor till Grekland blir nu ännu större. Sommaren 2021 kommer Apollo att utöka sitt program med ett nytt grekiskt resmål: ön Limnos i norra delen av Egeiska havet, enligt ett pressmeddelande.

Limnos är den åttonde största ön i Grekland men känns betydligt mindre än sina 476 km². Här stöter du inte på de stora turistströmmarna utan möter ett riktigt autentiskt Grekland. I öns huvudstad Myrina strövar du mellan gamla stenhus och herresäten och njuter av en förförisk freddo eller frappé längs strandpromenaden. Grekisk paketering med en touch av elegans.

– För oss som älskar det autentiskt grekiska och ständigt letar efter äkta destinationer där du verkligen kan lukta, smaka och känna att du befinner dig i Grekland, var detta helt enkelt kärlek vid första ögonkastet, säger Nina Hornevall, Kommersiell Direktör på Apollo i ett pressmeddelande.

Öns varierade natur är också den främsta anledningen till att det är just här Apollo har valt att öppna sitt nyaste Apollo Sports-hotell: Porto Myrina – Powered by Playitas. Hotellet öppnar sommaren 2021. Här finns ett stort poolområde, tre tennisbanor, ett gym, olika gruppträningspass, ett stort urval av utomhusaktiviteter och ett spa.

– Hotellet är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i vacker natur. Strax utanför dörren finns flera vandringsleder i bergen, stora möjligheter för mountainbike och en vacker vik med perfekta förutsättningar för simning, SUP och kajakpaddling, avslutar Nina Hornevall i ett pressmeddelande.

Den första flygningen till Limnos avgår från Stockholm den 15e maj 2021.

4 kommentarer

  1. Anonym: Intressant när dessa bolag pratar om autentiskt. Finns snart inget autentiskt kvar i Grekland när charterbolagen invaderar alla pittoreska öar
  2. Ulf: Att charterbolagen vågar öppna nya platser nu i Corona tider bättre dom tänker på att överleva i stället.
  3. Karin: Härligt att det är någon som ser potential framöver, ser fram emot att besöka Limnos framöver,
  4. Anonym: Har dessa öar överlevt tidigare, utan charterturismen så klarar de sig även nu. Charterbolagen ska inte invadera öar för att själva överleva.