Annons:

Annons:

Hotellkoncept byter namn: Apollo Mondo Enjoy blir Apollo Mondo Local

Nu byter Apollo namn på hotellkonceptet Apollo Mondo Enjoy som blir Apollo Mondo Local. Konceptet är fortfarande detsamma, hotell med en tydlig lokal förankring, det är bara namnet som är nytt, enligt ett pressmeddelande.

Apollo Mondo Local är Apollos största hotellkoncept med 28 olika hotell runt om i världen.

– Närhet och en tydlig lokal förankring har alltid varit en viktig del av Apollos DNA. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder resor som tilltalar alla sinnen, man ska kunna känna, lukta och smaka på det resmål man besöker. Ur detta växte konceptet Apollo Mondo Local. Anledningen till namnbytet är för att ytterligare förtydliga hotellens lokala och genuina koppling, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo i ett pressmeddelande.

Apollo Mondo Local är handplockade hotell där relationer och personliga kontakter är avgörande faktorer. Inget hotell är det andra likt och signifikativt för Apollo Mondo Local-hotellen är ägarnas engagemang i sina gäster.

Apollo Mondo Local överraskar! Otaliga är reseberättelserna från tidigare gäster:

På ett ställe blev vi bjudna på en spontan måltid som mormor tillagat. En annan gång fick vi tips av ägarens tonårsbarn om den bästa hemliga stranden. Nästan överallt finns en historia att berätta om Apollo Mondo Local.

Här lever du nära det lokala livet och känner dofterna och smakerna av platsen du är på. Många av våra resenärer återvänder år efter år. Om du vill, blir det här ett andra semesterhem också för dig!

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.