Annons:

FlixBus dumpar biljettpriset till Arlanda

Från och med tisdag 25:e juni börjar FlixBus att trafikera en ny expresslinje mellan Stockholm City och Arlanda - ett nytt prisvärt resalternativ till och från flygplatsen. Flygplatsturen tar cirka 45 minuter och biljettpriset är från 39 kronor upp till 95 kronor, enligt ett pressmeddelande.

Den 25:e juni inviger FlixBus en ny flygplatslinje mellan Stockholm City och Arlanda som avgår varje halvtimme. Restiden är 45 minuter och turen stannar även vid S:t Eriksplan, Norra Stationsgatan, Haga Norra, Frösunda och Järva Krog.

–Den nya linjen är en väldigt spännande satsning för FlixBus! Under en längre tid har vi fått önskemål från kunder om att införa mer frekventa och regelbundna avgångar till Arlanda. Med den nya linjen erbjuder vi ett väldigt prisvärt och smidigt färdsätt till och från flygplatsen! berättar Peter Ahlgren, VD för FlixBus i Norden i ett pressmeddelande.

Enkelbiljetter från 39 kronor FlixBus tillämpar dynamisk prissättning. Ju tidigare biljetten bokas desto billigare blir det. Sen är det pris i ytterligare tre nivåer: 59, 79 och 95 kronor.

– Det finns ett behov på marknaden av billiga biljetter. Det enda som är billigare än oss är om du tar pendeltåget till Märsta och sen tar buss ut till Arlanda, säger Jelena Jovanovic PR Manager på FlixBus.

Några planer på att göra samma till Landvetter och Sturup finns inte dagsläget.

Priset på Arlandaturen är från endast 39 kronor vilket gör turen till en av marknadens mest prisvärda sätt att resa till och från Arlanda. Som en extra bekvämlighet kommer resenärer även kunna nyttja sina köpta biljetter på valfri avgång upp till 12 timmar före och efter den bokade avgångstiden.

–Som alltid, belönar FlixBus passagerare som bokar tidigt med de lägsta tillgängliga biljettpriserna och just för vår flygplatslinje har vi upprättat så kallade ”öppna biljetter” för att ge resenärerna extra trygghet och flexibilitet, ifall de av någon anledning skulle missa sin bokade avgång, t.ex. pga. försenat flyg, bagage som dröjer eller köer, säger Peter.

Kommentarer är stängda.