Annons:

United Airlines återvänder till Stockholm Arlanda med direktlinje till New York

Som enda amerikanska flygbolag återvänder United Airlines till Stockholm Arlanda Airport och utökar tillgängligheten till USA inför sommarsäsongen 2022 med direktlinje till Newark i New York. Via sitt nav erbjuder flygbolaget 58 direktförbindelser vidare till destinationer över hela Amerika, enligt ett pressmeddelande.

Det amerikanska flygbolaget och Star Alliance medlemmen United Airlines, har sedan sommaren 2019 haft ett uppehåll i trafiken på Stockholm Arlanda. Nu återvänder flygbolaget och återupptar den populära flyglinjen till New York från den 14 maj 2022. Säsongslinjen kommer att trafikeras dagligen och kommer att vara den enda direkta förbindelsen som trafikeras av ett amerikanskt flygbolag mellan Stockholm och New York City.

– Vi är glada över att återvända till Sverige 2022 som det enda amerikanska flygbolaget som flyger direkt mellan Stockholm och New York City”, säger Lucas Geerts, United Regional Sales Manager Norra Europa i ett pressmeddelande. Vår service från Stockholm ger våra kunder i Sverige direkt tillgång till New York City samt möjlighet att bekvämt ansluta via vårt New York/Newark-nav till 58 destinationer över hela Amerika.

Kommentarer är stängda.