Annons:

Annons:

Anna Kiefer ny hållbarhetsexpert på TUI

TUI anställer Anna Kiefer som ny hållbarhetsansvarig. Med bred erfarenhet av hållbart företagande internationellt från bl. a. Malaysia och Kina kommer hon att ansvara för TUI:s hållbarhetsstrategi i Norden. TUI fokuserar på att minska klimatutsläpp, skapa positiv förändring för människor och vara en förebild i branschen, enligt ett pressmeddelande.

– Mitt uppdrag är att se till att TUI:s strategi leder till minskad negativ miljöpåverkan, att värna mänskliga rättigheter och i samarbete med andra medverka till en hållbar utveckling. Jag ser fram emot att få använda mina erfarenheter för att forma morgondagens resande och hjälpa våra kunder att resa så hållbart som möjligt, säger Anna Kiefer.

Internationell bakgrund inom hållbarhet och strategiutveckling

Tidigare har Anna Kiefer bl. a. arbetat med miljödriven affärsutveckling, där företag tar ansvar för sin miljöpåverkan och därigenom får en konkurrensfördel. Hon har arbetat med framtidsstudier och strategiutveckling för att anpassa en verksamhet till förändringar i omvärlden. Hon har varit projektledare för Centret för Corporate Social Responsibility (CSR) vid Sveriges Ambassad i Peking, som främjat hållbart företagande i Kina och positionerat Sverige inom hållbarhet.

– På TUI har hållbarhetsfrågorna hög prioritet. Våra kunder har rätt att förvänta sig att TUI uppträder ansvarsfullt. Med Anna Kiefer förstärker vi vår beredskap för framtiden och ökar fokus ytterligare på miljömässigt och socialt ansvar. Annas internationella erfarenheter matchar väl våra ambitioner inom hållbarhet och vår globala räckvidd som reseföretag, säger Alexander Huber, VD TUI Nordic.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019