Annons:

Annons:

Apollo reser till Zakynthos från Jönköping

Researrangören Apollo börjar i maj i år att flyga direkt till den grekiska ön Zakynthos från Jönköping Airport. Det är Apollos eget flygbolag Novair som kommer att flyga nonstop från Jönköping till Zakynthos, med en flygtid på cirka tre timmar, enligt ett pressmeddelande.

– Zakynthos har länge funnits med i Apollos utbud och har alltid varit ett populärt resmål. Här finns någonting för alla, vare sig man söker upplevelser, avkoppling vid vackra stränder eller nöjesliv. Det känns kul att nu återigen kunna erbjuda Jönköpingsregionen ett riktigt spännande och vackert resmål, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo enligt ett pressmeddelande.

Zakynthos ligger längst söderut i den joniska ögruppen och här finner man avkoppling, nöjesliv, vackra stränder, mysiga städer och ett härligt klimat för sol och bad. Ön är frodigt grön och på dess södra samt östra delar är stränderna långgrunda och barnvänliga, det är också här som de flesta av Apollos hotellligger. På nordvästra delen av ön hittar man en av Medelhavets mest fotograferade sevärdheter: Smugglers Wreck, ett gammalt förlist skeppsvrak på en öde strand.

– Fantastiskt glädjande! Att vi kan erbjuda en ny och så spännande destination som Zakynthos är såklart jätteroligt. Minst lika positivt är det också att vi får ytterligare en researrangör som satsar på Jönköping och vår region. Apollo har ett starkt varumärke, en trogen kundgrupp och efterfrågas ofta. Avgångarna har legat bokningsbara sedan i höstas och många har redan hunnit boka in sig på någon av dem. Så den som är intresserad bör inte vänta för länge med att säkra sin plats, säger Henrik Älverdal, Marknadschef för Jönköping Airport.

Apollos flygbolag Noviar flyger med en toppmodern Airbus 321NEO, tillverkad 2017 och uppfyller med god marginal alla nationella och internationella gränsvärden för buller och utsläpp. Antalet stolar uppgår till 221 per flight. Första avgången från Jönköping genomförs den 12 maj och följs därefter av ytterligare två, den 19 respektive 26 maj.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.