Annons:

Annons:

Didrik von Seth ny generalsekreterare för SRF

Didrik von Seth blir ny generalsekreterare och vd för Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen, SRF. Han har lång erfarenhet från resebranschen och har även suttit i styrelsen för barnrättsorganisationen ECPAT, som arbetar mot sexuell exploatering av barn, enligt ett pressmeddelande.

– SRF arbetar för en resebransch med hög kvalitet och rättvisa villkor, vilket lockade mig. Som generalsekreterare hoppas jag kunna utveckla SRF:s arbete med ett ansvarsfullt, socialt och miljömässigt hållbart resande, säger Didrik von Seth, tillträdande generalsekreterare och vd för SRF.

Didrik von Seth inledde sin karriär i resebranschen på 1970-talet, som reseledare för Atlas Resor. Han har suttit i ledningsgruppen för Fritidsresor samt varit vd för onlineresebyråerna Resfeber respektive Ebookers i norra Europa. Närmast kommer han från egen verksamhet och styrelsearbete i barnrättsorganisationen Ecpat respektive antimobbningsorganisationen Friends.

– Medlemskap i SRF är en kvalitetsstämpel. Didrik von Seth har en bred, gedigen erfarenhet och ett starkt engagemang för att resebranschen ska utvecklas positivt. Han kommer att vara till stor nytta för SRF:s medlemsföretag, säger Kent Wallstedt, ordförande i SRF.

Didrik von Seth tillträder som generalsekreterare och vd för SRF den sista september. Han efterträder Anna Lennhammer som efter fyra år lämnar sin tjänst för att starta egen verksamhet.

En kommentar

  1. Mats Ekholm: Lycka till!

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.