Annons:

Annons:

Drygt 9 av 10 sportlovsresor bokade hos Ving

Sportlovsveckorna närmar sig med stormsteg och hos Ving är drygt 9 av 10 resor under vecka 7-10 bokade. De platser som finns kvar går åt snabbt, men än finns det möjlighet att komma iväg. De allra flesta av Vings sportlovsfirare reser till Gran Canaria och Teneriffa följt av Thailand och Egypten, men även destinationer som Dubai och Maldiverna letar sig in på 10-topplistan, enligt ett pressmeddelande.

Göteborgsregionen och västra Sverige är först ut vecka 7 och från Göteborg Landvetter Airport är över 90 procent av sportlovsresorna bokade hos Ving. Från Malmö finns enbart ströplatser kvar och detsamma gäller de mindre regionalflygplatserna runtom i landet, medan man har något större chans att hitta en resa till solen från Köpenhamn och Stockholm. Även de norrländska flygplatserna Sundsvall, Umeå och Luleå har välfyllda sportlovsavgångar och där är 9 av 10 resor inför vecka 10 bokade.

Topp 10: Hit reser Vings resenärer under sportlovsveckorna

  1. Gran Canaria
  2. Teneriffa
  3. Phuket, Thailand
  4. Egypten (Hurghada och Marsa Alam)
  5. Kap Verde (Främst ön Sal, men även Boa Vista)
  6. Fuerteventura
  7. Gambia
  8. Phu Quoc
  9. Dubai
  10. Maldiverna

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.