Annons:

Annons:

Han blir Unlimited Travel Group nye vd

Johan Kvist har utsetts till Unlimited Travel Groups nye vd och koncernchef. Han kommer närmast från BRA.

Unlimited Travel Groups (UTG) nye vd och koncernchef har en gedigen erfarenhet från hotell- och flygindustrin. Närmast kommer han från BRA där han flygbolaget BRA där han var ansvarig för sammanslagningen av de tolv olika bolagen (bland annat Malmö Aviation, Sverigeflyg och Gotlandsflyg) och lanseringen av det nya gemensamma konceptet och varumärket.

Dessförinnan var han del av koncernledningen för Scandic Hotels med ansvar för strategiska frågor och förvärv. Johan Kvist har dessutom mångårig erfarenhet som partner inom konsultbyråerna Occam och Connecta med fokus på strategi- och tillväxtfrågor

– Jag har en mycket positiv bild av Unlimited Travel Group och ser fram emot att fortsätta utvecklingen tillsammans med de olika bolagen. Jag tror starkt på specialiserade rese- och eventarrangörer med personlig service och unika upplevelser av högsta kvalitet, säger Johan Kvist i ett pressmeddelande.

Johan började på UTG den 19 september men tillträder formellt som vd och koncernchef den 7 november. Då tar han över efter Malin Helleryd som är tillförordnad vd från och med den 23 september då nuvarande vd:n Richard Durlow slutar.

En kommentar

  1. Trött medarbetare: Ehh, den sammanslagningen av de 12 bolagen har ju varit väldigt framgångsrik i alla avseenden, eller hur.....