Annons:

Här är reseindustrins bästa marknadschefer

Varje år utser affärstidningen Resumé Sveriges bästa marknadschefer i en mängd kategorier. Priset går till de marknadschefer som mest effektivt lyckas öka kännedomen om det egna varumärket. Vinnarna och en totalvinnare kommer presenteras den 28 januari. De nominerade i år i kategorin researrangör är Annica Smith, Apollo, Per Christiansen, Momondo, Michael Kapil, Ticket, Claes Pellvik, Ving och Lisa Rönnberg, Tui.

Travel News har bett de nominerade att avslöja sina bästa marknadsföringstips. På måndag hoppas vi kunna publicera svaren.

2 kommentarer

  1. John Doe: Kan de inte lika bra lotta ut priserna? Handlar bara om röststyrka eller vems tur det är i turordning. Lite som att rösta om det bästa medarbetaren på en arbetsplats. Då gäller det att fjäska för den avdelningen med högst röststyrka. Dock kan det skapa suboptimering och skada företagets lönsamhet.
  2. Hanna: Instämmer med ovan. Dessa lite smålarviga priser, är det verkligen resebranschen .. Tui, Ving, Apollo ... de är alla jätteduktiga men var är GBT, CWT, Egencia, SJ, MTR, Scandic, Choice, Booking, Stena med mera med mera? Charterindustrins mfn. chefer (förutom Momondo ja) .. Tack!
BDPNext söker en DMC Project Manager
Sista ansökningsdag:
3 december 2023