Annons:

Annons:

Mer USA hos Ving

USA växer hos Ving som nu lanserar reguljärflygpaket till Boston. Arrangören erbjuder flexibla reslängder året runt.

– Trenden att resa väster ut håller i sig och intresset för resor till USA växer och antal bokningar har ökat med tio procent mot samma tid i fjol, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving i ett pressmeddelande.

Till Boston, som bland annat är känd för Boston Tea Party-rörelsen, Harvard University och sin matkultur, erbjuder Ving reguljärflygspaket med flexibla reslängder året runt. Från Köpenhamn kan man flyga direkt med Norwegian och med SAS, från Stockholm med Iceland Air via Island, men även med andra bolag som British Airways och Lufthansa.

5 kommentarer

 1. Martin: Dvs, exakt samma sak som ALLA andra resebyråer och flygbolag kan erbjuda. Nu kan man tydligen få lite gratis PR för det minsta lilla. (Iaf om man är en stor arrangör).
  Svara
 2. Morten Olsson: När börjar man flyga till Maimi? Skulle ju vara rätta stället för oss som gillar Florida, och jag tror vi är ganska många iallafall om man jämför med Boston vilket annars är en väldigt trevlig stad.
  Svara
 3. Mikael: Martin: Klassiskt! favoriter får mer spridning i detta forum. Dessutom helt gratis!
  Svara
 4. Anders: Jag tycker det är spännande att traditionella chartern inser sin begränsning vad gäller maximering av destinationer. Man fyller på med 'lyxdestinationer' så som Maldiverna, Maritius etc men kan inte låta bli att även ta sig in på traditionella boka-själv-destinationer.
  Svara
 5. Anonym: New Orleans som destination kan erbjuda otroliga upplevelser för svenskar som älskar mat, musik och kultur. Dessutom har vi fantastiska naturupplevelser. http://m.stylemagazine.com/news/2016/feb/22/new-orleans-named-one-best-cities-north-america-tr/
  Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

5 KOMMENTARER ÖPPNA
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018