Annons:

Annons:

Premium

Så ska Solresor putta ner Ving och TUI från charter-toppen

Rolfs flyg & Buss har likt fågeln Fenix stigit upp ur askan och har de senaste tio år en blivit en researrangör att räkna med i den högsta divisionen. Omsättningen har gått från 40 miljoner till att närma sig en miljard och hade det inte varit för corona hade man säkert nått ditt. Bolaget är ett familjebolag som startades av pappa Rolf Karlsson 1975. Men det var när sonen Emanuel Karlsson tog över för drygt tio år sedan som den stora resan påbörjades. Man har revolutionerat den klassiska gruppresan i buss när det kommer till pris och nöjda kunder. Nu mitt i corona-kaoset har man köpt Solresor ur Bravos konkursbo i Danmark och målet är att göra om samma resa inom den klassiska charterbranschen. 

Travel News Premium träffar Emanuel Karlsson på hans vindskontor i centrala Göteborg. Från hans takfönster ser man ner på Stora Ullevis löparbanor och ut över de nybyggda skyskraporna vid motorvägen till Oslo.

Det är…

Har du redan Premium? .

Köp Premium och få hela innehållet

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.