Annons:

Annons:

Susanna Werkelin tar över Lingmerths Resebyrå i Linköping

Med start idag 15 september tar Susanna Werkelin över ledarskapet för Lingmerths Resebyrå i Linköping. Med över 20 års erfarenhet från olika roller inom resebranschen har Susanna en gedigen erfarenhet. Detta stärker kontoret i Linköping och hela Lingmerths, som trots den rådande pandemin satsar för framtiden, enligt ett pressmeddelande.

– Det här känns jättekul! Jag har lång erfarenhet från branschen, och faktiskt ett förflutet som resekonsult på Lingmerths för några år sedan. Så att nu få återvända dit i en ny roll är inspirerande, säger Susanna Werkelin i ett pressmeddelande.

Många branscher och företag utmanas rejält i de rådande omständigheterna, och resebyråer är inget undantag. Lingmerths står dock starkt. Med flera goda år bakom sig och en stark kassa kan man göra satsningar för att hjälpa kunderna nu, men som också lägger grunden för nästa steg i företagets utveckling. För Susanna var det aldrig någon tvekan att stanna i resebranschen och att välja Lingmerths som nästa steg i karriären. Med sin gedigna erfarenhet i ryggen ser hon framtiden för branschen.

– Visst står vi inför stora utmaningar och jobbar stenhårt för att anpassa oss till det nya läget i samhället. Vi ska ta tillvara de möjligheter som trots allt skapas just nu och hålla oss i framkant. Samtidigt kommer vi aldrig tappa fokus på det som hela tiden har varit vårt framgångskoncept – en personlig och nära resebyrå som med kompetens, ansvarskänsla och högt engagemang hjälper våra kunder att nå sina mål varje dag, säger Susanna.

Susanna gör sin första dag på Lingmerths Linköping idag den 15 september. Lingmerths VD, Mikael Lundberg, är på plats för att hälsa Susanna välkommen.

– Jag är mycket glad att Susanna ansluter till Lingmerths. Linköping är en viktig region för Lingmerths, och just nu sker förändringar bland aktörerna på den lokala resemarknaden. I den förändringen står Lingmerths stadigt, och med Susannas ledarskap kommer vi att kunna ta ytterligare steg mot framtiden, avslutar Mikael Lundberg i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.