Annons:

Annons:

Thomas Cook och Expedia inleder strategiskt samarbete

Thomas Cook Group och Expedia inleder ett strategisk partnerskap där Thomas Cook får tillgång till Expedias hela hotellsortiment.

Brittiska Thomas Cook Group, där Ving ingår, väljer Expedia som föredragen leverantör av hotell. Avtalet, som löper på flera år, innebär att Thomas Cook får tillgång till ytterliga 60 000 hotell. Samarbetet innebär också att Thomas Cooks kostnader för stadsresor och hotellförsäljning minskar, enligt ett pressmeddelande.

”Samarbetet med Expedia ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder ett större urval av cityhotell till en mindre kostnad för oss. I Norden kommer vi att ha en annan teknisk lösning än gruppen i övrigt och sälja Expedias utbud via vår egen tekniska plattform, medan man i övriga gruppen kommer att använda Expedias”, skriver Vings informationschef Magdalena Öhrn i ett mejl till Travel News.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018