Annons:

Annons:

TUI storsatsar på sommaren 2019

Kampen mellan Sveriges två största researrangörer Ving och TUI är tuff. Nu storsatsar tvåan TUI inför 2019 och lanserar ett nytt hotellkoncept och den största katalogen någonsin. - Nästa sommar kommer vi att ha 1350 hotell i katalogen. Det är vår enskilt största hotell och destinationslansering någonsin, säger Patrick Törn på TUI.

Förra året var TUI:s bästa någonsin både vad det gäller ekonomiskt resultat och antal resenärer. I år ser bokningsläget ännu bättre ut. Det är många länder som svenskarna vill åka till på semester just nu.

– Vi ser just nu stor efterfrågan på resor till Grekland och Cypern. Det är många som vill Spanien förstås och speciellt Mallorca. Kanarieöarna håller på att bli en stark även på sommaren. Vi har uppstickaren Kroatien. Turkiet kommer starkt tillbaka. Våra resenärer till Antalya är mycket nöjda.

Varför vill folk åka dit? 

– Det är en mycket bra produkt, det är fina hotell med hög standard, fantastiska badmöjligheter och mycket bra mat. Du får mycket för en rimlig peng.

Precis som hos Ving är det de olika hotellkoncepten som drar. Människor vill besöka olika destinationer, men bo på samma hotellkoncept. Nu introducerar TUI det nya konceptet TUI Blue i bland annat Turkiet, Kroatien och på Mallorca.

– TUI Blue-hotellen vänder sig till de som själva vill utforma sin semester och komma nära resmålets kultur. Maten kommer från det lokala köket, samtidigt finns alltid goda möjligheter för den som vill träna.

TUI-gruppen är världens största researrangör med över 67 000 anställa och över 160 flygplan i sin flotta. Man har också 16 kryssningsfartyg och 300 egna hotell.

– Det är tryck på bokningarna 2019 redan nu. Folk vill boka upp “sina avresedatum” så tidigt som möjligt.

 

2 kommentarer

  1. Pedro: De är för roliga....de har stor efterfrågajust nu. Svara
    • Martin: @Pedro, Ha ha ha :-) Det är 100% fler i år, dvs 4 istället för 2 bokningar. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019