Annons:

Annons:

TUI vill sälja resor inom Sverige

Nu lanserar TUI resor till Öland, Skåne och resten av Sverige för den delen. TUI har sedan länge haft som mål att erbjuda semesterresor oavsett vem man är eller var man vill åka. Vi är en plattform för alla typer av semesterupplevelser. Nu tas nästa steg i och med lanseringen av ”staycation”, det vill säga möjligheten att semestra i Sverige eller något av de andra nordiska länderna. TUI erbjuder nu kunder möjlighet att hyra, hyra ut semesterbostäder samt boka semesterupplevelser i Sverige. - Vi ser att kunderna efterfrågar det här, säger Patrick Törn, enligt ett pressmeddelande.

Från och med idag kan svenska resenärer även boka resor i Sverige. På TUI.se finns nära 4500 semesterboenden i Sverige och i den nya versionen av appen finns mängder av olika upplevelser att boka i Sverige och resten av världen, ett område som bolaget kommer att fortsätta att satsa på.

– Vi jobbar hela tiden med att erbjuda de produkter som våra kunder vill ha, som en del i vår ambition om att vara en ledande plattform för alla typer av semesterupplevelser. Vi ser att kunderna efterfrågar det här. Från och med nu kan våra kunder boka boende och andra upplevelser som hör semestern till även i Sverige. Säger Patrick Törn, nordisk försäljningschef på TUI.

4 kommentarer

  1. Nisse: Är det 1 April i dag? Ska de nu marknadsföra till kunderna att stanna hemma och flyga runt med halvtomma plan i resten av världen? :-) Risk i högerhanden och inte risk i vänsterhanden....
  2. Erik: Hm... För länge sen körde Fritte med Sverigeresor, samma koncept igen?
  3. Kenneth: Nisse! Det är ju marknaden för dom som INTE åker utomlands man vill åt det behöver man inte vara raketforskare för att förstå. Sen kan man nog ta upp en stor del av inkommande turism.
  4. Lena: Jag förstår inte grejen att bli bittra? Trenden visar ju att Airbnb går framåt att man mer eller mindre vill bygga sin egna semester, Tui har alltid haft tuivillas som dotterbolag där man kan hyra hus och det är väl perfekt om man vill åka hela stora släkten någonstan inte bara i sverige utan hela världen.
Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.