Annons:

Annons:

Ving inför fri av- och ombokning samt reseförsäkring för nybokningar

Med anledning av Coronavirusets spridning är det många kunder som hör av sig om av- och ombokningsvillkor. Ving lanserar därför idag ett automatiskt tillägg som innebär en möjlighet till fri av- och ombokning samt en extra reseförsäkring utan kostnad till alla kunder som bokar en charterresa med avresa fram till och med 31 oktober 2020. Erbjudandet gäller endast nybokningar, enligt ett pressmeddelande.

– Vi kan nu erbjuda våra kunder som går i bokningstankar, men som känner sig tveksamma pga Coronaviruset, en extra reseförsäkring och fri av- och ombokning när de ska boka sin efterlängtade resa. Detta ger exempelvis kunderna möjlighet att göra flera ombokningar, fram till 30 dagar innan avresa. Vi vill även ge våra kunder en kompletterande reseförsäkring som extra skydd, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Vid bokning av en ny resa behöver kunderna själv inte lägga till någon extra försäkring. Ving ombesörjer för att detta läggs till automatiskt.

Fakta i korthet

  • Tillägget gäller nybokningar av resor inom Vings ordinarie charterprogram under perioden från 6 mars och tillsvidare.
  • Gäller för avresor fram till och med 31 oktober 2020.
  • Med reseförsäkringen får man ersättning från första kronan, hjälp att komma ikapp resan, ersättning för förlorade semesterdagar och en ny resa om du blir sjuk mer än halva tiden, helt utan självrisk.
  • Tilläggspaketet ger obegränsat antal ombokningar fram till 30 dagar innan avresa, max 6 månader från ordinarie avresedatum.
  • Vid karantän innan avresa, även om man inte själv är sjuk, ersätts kunden om läkarintyg finns.
  • Vid karantän under resan ersätter försäkringen kostnad för hotell, nya flygbiljetter hem samt merkostnad för mat.  Detta gäller upp till 14 dagar efter ordinarie hemresedatum.

2 kommentarer

  1. Ponti: Fråga? Kan resan avbokas eller är den bara ombokningsbar 30 dagar innan avresa ? Svara
  2. Petter: Nu måste kraftiga prissänkningar till för att rädda vår- och sommarresandet. Fast, vem vill sitta i en flygkabin nu? Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA