Annons:

Annons:

Ving kombinerar kryssning med Kuba

Ving erbjuder nu kryssningar i Karibien i kombination med en vecka på Kuba.

Ving samarbetar med MSC Cruises och kan nu erbjuda tre kryssningar i Karibien som kan kombineras med en vecka i Varadero på Kuba. Fartyget är MSC Armonia. Boendet på Kuba kommer man att kunna välja vara enklare eller all inclusive.

-Vi har sett ett högt tryck på resor till Kuba på sistone. Det här är ett sätt för oss att möta den efterfrågan och samtidigt ge våra kunder en unik möjlighet att kombinera sin vistelse på ön med härliga dagar ute till havs, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving i ett pressmeddelande.

Antalet svenska kryssningsresenärer ökade förra året med 9 procent jämfört med året innan enligt enligt den årliga rapporten från Cruise Lines International Association (CLIA). Inom Europa ökade däremot antalet kryssningsresenärer med bara tre procent.

Karibien står högt upp på listan över vart man väljer att kryssa. Antal svenska kryssningsresenärer ökade med 29 procent i Karibien 2015.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018