Annons:

Annons:

Ving kombinerar kryssning med Kuba

Ving erbjuder nu kryssningar i Karibien i kombination med en vecka på Kuba.

Ving samarbetar med MSC Cruises och kan nu erbjuda tre kryssningar i Karibien som kan kombineras med en vecka i Varadero på Kuba. Fartyget är MSC Armonia. Boendet på Kuba kommer man att kunna välja vara enklare eller all inclusive.

-Vi har sett ett högt tryck på resor till Kuba på sistone. Det här är ett sätt för oss att möta den efterfrågan och samtidigt ge våra kunder en unik möjlighet att kombinera sin vistelse på ön med härliga dagar ute till havs, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving i ett pressmeddelande.

Antalet svenska kryssningsresenärer ökade förra året med 9 procent jämfört med året innan enligt enligt den årliga rapporten från Cruise Lines International Association (CLIA). Inom Europa ökade däremot antalet kryssningsresenärer med bara tre procent.

Karibien står högt upp på listan över vart man väljer att kryssa. Antal svenska kryssningsresenärer ökade med 29 procent i Karibien 2015.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019